Följande är ett urval av de övriga meriter som jag har samlat på mig över åren.
Körkort: B-behörighet
Språkkunskaper:
Svenska – modersmål
Engelska – förstår och uttrycker mig tämligen obehindrat i både tal och skrift.
Franska – nybörjare
Pedagogikkurser:
2018: Certifierad Soundtraputbildare (digitalt musikskapande och inspelning via webläsaren)
2017 & 2018: Make Music Matter – musiklärarkonferens på Växjö Universitet, handlade huvudsakligen om olika former av digital musikundervisning och stort fokus på verktyget Soundtrap.
2009-2011: Fortbildning AB: ”Kunskap och bedömning. Kunskapssyn, läroplanstolkningar, formativ bedömning.” (Helena Moreau & Steve Wretman)
2007: Medborgarskolans cirkelledarutbildning, steg 1
Föreningsengagemang och ekonomiarbete:
Jag har ett stort antal ideella föreningsuppdrag bakom mig i. Det började med att jag och några kompisar startade en egen rollspelsförening när vi var 13 år gamla och därefter har jag fortsatt, oftast i egenskap av kassör och (ideell) revisor inom den hobbyn, men jag har även varit med och grundat ett par musikföreningar. Det mest omfattande var när jag under ett antal år var distriktskassör inom svealandsdistriktet i Sverok (Sveriges roll- och konfliktspelsförbund) där bokföringen hade några hundratusen i omsättning, fem landstingsbidragsansökningar och ett par hundra verifikat per år. Jag gick i samband med detta en distriktskassörsutbildning (utbildare: Andreas Brodin) där fokus låg på både allmänna bokföringsprinciper för ideella föreningar samt programmet Edison Proffs. Jag bokförde under en kort period även ett par enklare arvoderingar och hanterade formalian kring distriktets registrering som arbetsgivare. Jag är på grund av detta även väldigt van vid att coacha ungdomar inom föreningslivet. Jag arrangerade distriktets spelkonvent ”Fricon” på Culturen i Västerås, vilket hade ett par hundra deltagare. Jag har även arrangerat ca halvdussin levande rollspel där Gösta Berlings Saga-lajvet ”I Selmas Spår: Gästabudet på Fors” är det mest kända. Detta arrangerade jag tillsammans med stiftelsen Selma Lagerlöfs litteraturpris och Östra Ämterviks hembygdsförening.
Stipendier:
2001: Fryxellska skolan, Sunne: för ”eget tänkande, kreativitet, ansvarstagande och ett kontinuerligt uppvisande av tidigare dolda talanger”
2001: Sunne kulturskola: ”för väl utfört arbete och musikaliska framsteg”